• spanduk

Tentang Kami

Mengjiaolan Daily Chemicals diadegkeun dina taun 1995 di kota Zhangzhou, Propinsi Fujian.Kami mangrupikeun produsén OEM sareng OBM profésional pikeun ngahasilkeun sareng ngékspor produk Mandi & Perawatan Awak, sapertos gél pancuran, lotion awak, mandi gelembung, scrub awak, halimun awak, fizzers mandi, bom mandi sareng kado promosi pikeun liburan Natal sapertos set kado mandi.Dina waktu nu sarua, urang ogé neuleuman produk perawatan leungeun kawas sabun leungeun, lotion leungeun, jsb Pikeun pasar internasional, set kado mandi téh naon utamana urang lakukeun saprak taun 2003. Ti saprak éta, urang geus cooperating jeung konsumén ti Amérika, Kanada. , Jérman, Britania Raya, Walanda, Rusia, jsb Di pasar Cina, urang boga COATI brand urang sorangan nu Cina Inohong Brand on ngajual orok jeung barudak mandi & produk perawatan kulit.Brand COATI kami ayeuna geus ngajual di toko badag sarta leutik sakuliah Cina, kawas Wal-Kemranjén, Metro, RT-Kemranjén, jsb Mengjiaolan Daily Chemicals nyokot konsumén salaku munggaran.Urang hormat tur ngarojong kaperluan konsumén 'dina produk kalawan pangiriman on waktos kami sarta kualitas luhur.

Profesi dina mandi sarta perawatan awak pikeun barudak boh déwasa

R&D profésional sareng tim desain

R&D profésional sareng tim desain

Tim QC anu kuat sareng standar QC anu Ketat

Kalawan ngembangkeun gancang tina bisnis urang, pabrik anyar urang ayeuna nyertakeun leuwih ti 100.000sq méter, nu dilengkepan fasilitas canggih tur 100.000 tingkat workshop lebu-gratis certificated kalawan GMPC, ISO22716, BSCI, jsb Kami yakin jeung lingkungan produksi hébat urang jeung standar inspeksi ketat, merek konsumén urang 'bakal meunang reputasi tinggi nalika dina ngembangkeun.

Kami Mengjiaolan Daily Chemicals muka panto ka konsumén sareng réréncangan ti sakumna dunya pikeun nganjang ka kami.Kami siap damel sareng anjeun kalayan jasa bintang lima sareng pangalaman profésional.

Pilari maju ka ngadangu ti anjeun!